loading

Ko smo mi

Suggested text: Naš web stranica: https://poliklinikadrsuljovic.rs

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljamo podatke koji su prikazani u formularu za komentare, kao i IP adresu posetioca i korisnički agent pretraživača kako bismo pomogli u detekciji neželjene pošte.

Anonimizirani niz koji je kreiran na osnovu vaše e-mail adrese (poznat i kao heš) može biti prosleđen Gravatar servisu kako bi se proverilo da li ga koristite. Pravila o privatnosti Gravatar servisa možete pronaći ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Medijski sadržaj

Ako otpremate slike na veb sajt, trebali biste izbegavati otpremanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci veb sajta mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji iz slika na veb sajtu.

Kolačići (Cookies)

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se opredeliti za čuvanje vašeg imena, e-mail adrese i veb sajta u kolačićima. To je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pretraživač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše informacije o prijavi i izbor ekranskog prikaza. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije ekrana traju godinu dana. Ako izaberete opciju “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pretraživaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID objavljenog članka. Ističe nakon jedan dan.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb sajtova

Članci na ovom sajtu mogu sadržati ugrađeni sadržaj (npr. video zapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb sajtova se ponaša na isti način kao da je posetilac posetio taj drugi veb sajt.

Ovi veb sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatna praćenja trećih strana i pratiti vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na taj veb sajt.

S kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u resetovanu e-mail poruku.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se čuvaju neograničeno. To je kako bismo mogli automatski prepoznati i odobriti sve sledeće komentare umesto da ih držimo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našem veb sajtu (ako ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje su uneli u svoj korisnički profil. Svi korisnici mogu videti, izmeniti ili izbrisati svoje lične informacije u bilo koje vreme (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori veb sajta takođe mogu videti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovom sajtu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam pružili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni da čuvamo u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gde se šalju vaši podaci

Komentari posetilaca mogu biti provereni putem automatizovane usluge za otkrivanje neželjene pošte.