loading

Poslije dužeg rada oftamološke ordinacije Suljović otvorena je  poliklinika i laboratorija, osnovana s ciljem da korisniciima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane provjerenih specijalista. Također, u sklopu ordinacije otvorena je i biohemijska i mikrobiološka laboratorija s mogućnošću rada svih analiza.

Rezultate je vrlo lako dobiti

Angazovano je više doktora raznih specijalnosti, među kojima su ginekolog, specijalista opšte medicine, pedijatr, internista. Pored ovih grana medicine, poseban akcenat stavljen je na operacije oka, koje će početi sa radom za mjesec dana.

Uz cjelokupno angažovanje medicinskih stručnjaka različitih oblasti uspostavlja se mogućnost školovanja, odnosno usavršavanje medicinskog kadra.

Poliklinika i laboratorija Sučljović će u budućem periodu radi na edukaciji ljekara.

 

DSC_2064
DSC_2054

Ordinacija Suljović 30 godina brine o zdravlju mnogobrojnih porodica. Stavljajući zdravlje svojih pacijenata na prvo mjesto, menadžement polinklinike uvijek je nastojao da u okviru svog stručnog tima sugrađanima ponudi najbolje stručnjake različitih specijalnosti i najbolju dijagnostičku opremu.

Operacije oka biće u širokom dijapazonu, glavni akcenat biće na operaciji katarakte koja je jako česta problematika pogotovo kod starijih osoba.

– Dr Mehmed Suljović